Sport: Három játékosától is megválik a Ferencváros

A Ferencváros a Konferencia-ligában a görög Olimpiakosz csap össze februárban a nyolcaddöntőbe jutásért. Erről itt olvashat bővebben:

„Elemezni kell, hogy ezt a három helyet hogyan tudjuk felhasználni, ez befolyásolja a tevékenységünket, de van még a fejünkben terv, amelyet remélhetőleg véghez is tudunk vinni” – mondta Hajnal, aki szerint a feröeri Klaksvík elleni kiesést leszámítva a csapat nemzetközi szinten nagyon jól teljesített a selejtezőkön, utána pedig a csoportkörben.
(Nyitóképünkön balra Anderson Esiti, az egyik távozó látható. Fotó: MTI / Vasvári Tamás)

Hajnal Tamás sportigazgató nem elégedett a csapat bajnoki tabellán elfoglalt helyével.

„Veretlenül, másodikként tudtunk továbbjutni egy erős csoportból. A magyar bajnokságban viszont nem tudunk elégedettek lenni azzal, hogy második helyen vagyunk most jelenleg. Jónéhány pontot elszórtunk ebben az intenzív őszi menetelésben, aminek megvannak az okai: mentális és fizikális fáradtság, sérülések. Élesítenünk kell magunkat a tavaszra, nagyon jó második félévet szeretnénk produkálni. Természetesen a bajokságot újra meg akarjuk nyerni” – tette hozzá.
Kitért arra is, hogy erősítést jelent Kenan Kodro és Habib Maiga megszerzése, de „okosan” kell dönteniük, figyelembe kell venni azt is, hogy csak maximum három helyen lehet változtatni az UEFA-nak leadott Konferencia-ligában szereplő játékoskereten.

„A szakmai stáb a jövőben nem számít Tokmac Nguen, Anderson Esiti és Owusu Kwabena játékára. Ők már nem is utaztak el az edzőtáborba, a távozásukról zajlanak egyeztetések” – mondta a klub honlapján megjelent interjúban Hajnal Tamás sportigazgató, hozzátéve, a tavaszra szeretnének olyan szinten megerősödni, hogy sikerrel vegyék az akadályokat.

Írta a HVG

A Sport: Három játékosától is megválik a Ferencváros bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.