Szaúd-Arábia: Benzemáék szerződtethetik a korábbi Milan-ikont! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint az AC Milan korábbi ikonja, a milánói klubot mind játékosként, mind klubvezetőként szolgáló Paolo Maldini karrierje is Szaúd-Arábiában folytatódhat tovább, ahol a nagy átalakulás előtt álló Al-Itthihad alkalmazásában dolgozhat.

A Nuno Espirito Santo menesztését követően vezetőedzőt is kereső szaúdi sztárcsapat alapvető változtatást tervez a klubvezetőségben is. Utóbbi okán a klub a hírek szerint nem mással, mint a legendás Paolo Maldinivel tárgyal.

Az AC Milan és az olasz futball ‘védőfejedelme’ Fabrizio Romano szerint is az egyik legfőbb jelölt az Al-Ittihad sportigazgatói posztjára.

Romano szerint Maldinit már hivatalos formában is kereshették az arab országból, így rövidesen döntés születhet a szerződés megkötését illetően.
A 126-szoros olasz válogatot, pályafutása egésze alatt (901 alkalommal játszott a csapatban! – a szerk.) az AC Milan szolgáló Maldini, 2009-es visszavonulása után 2018 nyarán tért vissza szeretett klubjához, ahol több pozícióban is dolgozott a milánóiak klubvezetésében:, a leghosszabb idei a klub átigazolásaiért is felelős technikai igazgatóként.

fociclub