Szeptemberben ismét Testvérvárosok Kupája

Szeptember 16-án, huszonkettedik alkalommal kerül megrendezésre Kiskunhalason a Testvérvárosok Kupája, nemzetközi utánpótlás ökölvívó verseny. Az ide évben egynapos versenyen léphetnek ringbe a fiatal ökölvívók.

„Szerencsére idén is nagy az érdeklődés az esemény iránt, közel száz fiatal sportolót várunk az eseményre. A fiúk és a lányok is minden korosztályban szerepelhetnek idén és készülünk különdíjjakkal is. Korcsoportonként elismerjük a legjobbakat, illetve a nap legjobb meccsének különdíjját a legjobb mérkőzés mindkét résztvevője megkapja. A legjobb 60 kilogramm alatti versenyző, a korábbi sokszoros válogatott versenyző, Kincses Györgyről elnevezett különdíjat kapja meg, a Csenki Ferenc emlékplakettet pedig ketten kapják meg idén, melyet a kiskunhalasi ökölvívásért, illetve a sportágban mutatott példás magatartásért ítélünk meg. Ezt a díjat korábban Gál László és Erdei Zsolt is megkapta. Érdekesség, hogy az emlékplaketteket egy korábbi ökölvívó, Kozma Anita készíti.” – mondta Mester Sándor, a Halasi Box Club elnöke

Hajrá, magyar ökölvívás!

Magyar Ökölvívó Szakszövetség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .