Szoboszlai Jürgen Klopp távozásáról: „Néztünk, hogy szívatás vagy kandi kamera”

Szoboszlai Dominik azt mondta a Liverpool edzőjének felmondásáról, hogy már a bejelentett értekezlet időpontjából számítani lehetett arra, valami rendkívüliről lesz szó.

„Közölték velünk hogy 10:30-kor lesz meetingünk. A többiek mondták, hogy amióta itt van, sosem volt 10:30-kor megbeszélés, így vagy a hosszabbítást jelenti be, vagy elköszön.

Az utóbbi volt, és mindenki nézett a másikra, hogy ez most szívatás, vagy kandi kamerák vannak-e valahol

– mondta el Szoboszlai Dominik, a Liverpool magyar futballistája január 26-ának reggeléről, amikor a csapat edzője, Jürgen Klopp bejelentette, hogy távozik, derül ki a Telex cikkéből, amelyben a Spíler TV interjúját szemlézték.

Az interjúban olyan legendás focisták is méltatták Szoboszlait, mint Alan Shearer, Kolo Touré vagy Joe Cole. John Obi-Mikel azt mondta, beszédes, hogy Jürgen Klopp is mindig dicséri magyar játékosát, Touré szerint pedig élmény nézni Szoboszlai játékát, és bárhol meg tudja oldani a feladatát, ő a tökéletes 8-as játékos.

Szoboszlai a műsorban azt mondta, a szezon legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor a válogatottal kijutottak az Európa-bajnokságra. „Nagy kő esett le így rólam, életemben nem sírtam el magam egy meccs után örömömben, de ott sikerült. Persze a Liverpoolba való igazolásom sem volt bánatos.”

Írta a HVG

A Szoboszlai Jürgen Klopp távozásáról: „Néztünk, hogy szívatás vagy kandi kamera” bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.