Távozik a Boca Juniors rutinos középpályása – sajtóhír

Megbízható nemzetközi sajtóbeszámolók szerint eldőlt a Boca Juniors tapasztalt játékosának további sosa…

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint Guillermo “Pol” Fernández tájékoztatta a Boca Juniors vezetőségét, hogy nem tervezi meghosszabbítani az esztendő végén lejáró szerződését, hanem 2025-től elhagyja az együttest.

A 32 éves középpályás 2020-ban tért vissza nevelőegyesületéhez, amely színeiben mostanáig 160 mérkőzést játszott. Fernández a Copa de la Liga Profesional idei kiírásában 11, a Copa Sudamericanában pedig négy meccsen lépett pályára a Boca színeiben. Diego Martínez irányítása alatt már kevésbé számít alapembernek, mint korábban, hiszen az új edző első sorban a fiatalabb játékosokat preferálja a középpályán. Fernández a 2023-as naptári esztendőben a két sorozatban együttesen 29 bajnokin, emellett 13 Libertadores-kupa-mérkőzésen szerepelt.

A tapasztalt labdarúgó pályafutása korábbi szakaszában megfordult a Racing Club, a Rosário Central és a mexikói Cruz Azul alkalmazásában is. Arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy hol képzeli el a jövőjét, de a jelek szerint ismét távozni fog a La Bombonerából.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A Távozik a Boca Juniors rutinos középpályása – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.