Topligás csapatok érdeklődnek a magyar válogatott játékos iránt – sajtóhr

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint egyre nagyobb az érdeklődés a magyar válogatott tehetséges balhátvédje iránt…

(Photo by Sebastian Frej/MB Media/Getty Images)

A Chelsea és a Manchester United korábbi érdeklődése után Fabrizio Romano olasz újságíró a Caught Offside csatornának a Bournemouth-ban játszó Kerkez Milos iránti fokozódó érdeklődésről beszélt:

“Egy kiváló fiatal tehetség, aki jól teljesít a Bournemouthnál. Már rengetegszer szóba került, hogy a Chelsea és más csapatok érdeklődnek iránta. Értesülésem szerint olasz, német és angol klubok is rendszeresen figyelemmel kísérik Kerkez szereplését, mert nagyszerű tehetség. Semmi konkrétum nincs még, korai bármit is kijelenteni, de az biztos, hogy Milost rendkívül nagyra értékelik Európában.”

A 20 éves magyar válogatott balhátévd a közelmúltban elárulta, nyitott lenne arra, hogy az MU-ban futballozzon: “Senkinek sem kell elmagyarázni, mit jelent a Manchester Unitedben futballozni, ráadásul a gyerekkori példaképem, Nemanja Vidics szintén ott volt meghatározó játékos. Megtisztelő, egyben nagy felelősség ilyen szintű csapatban játszani, minden labdarúgó arról álmodik, hogy egyszer a legmagasabb szintre kerüljön és trófeákat nyerjen.”

A 20 éves balhátvéd tavaly nyáron szerződött az AZ Alkmaartól a Premier League-be, a “cseresznyések” színeiben eddig 21 találkozón lépett pályára az angol bajnokságban, a közelmúltban tért vissza sérülése után.

fociclub

A Topligás csapatok érdeklődnek a magyar válogatott játékos iránt – sajtóhr bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.