Újabb ajánlatot tettek a Ferencváros játékosáért – sajtóhír

Megbízható nemzetközi sajtóértesülések szerint a mexikói bajnokság (Liga MX) egyik élcsapata készül szerződtetni a Ferencváros legjobbját…

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

César Luis Merlo legfrissebb értesülései szerint a mexikói Pumas UNAM együttese egy újabb, a korábbinál magasabb összegről szóló ajánlatot tett a Ferencváros vezetőségének Marquinhos játékjogáért cserébe.

A 24 éves brazil balszélső a zöld-fehérek előtt Európában a bolgár Botev Plovdivot erősítette, azt megelőzően hazájában az Atlético Mineiro és a Chapecoense futballistája volt. Marquinhos szűk két éve erősíti a Ferencvárost, ez idő alatt minden sorozatot figyelembe véve 77 mérkőzésen 11 találatot és 19 előkészítést regisztrált a csapat színeiben. A brazil légiós az előző NB I-es idényt öt góllal és tíz assziszttal fejezte be, az aktuális magyar bajnoki kiírásban 14 találkozón öt találat és két gólpassz fűződött a nevéhez.

Az elmúlt hetekben már szóba került Marquinhos megszerzése a mexikóvárosiaknál, azonban fel kellett szabadítaniuk egy légiós helyet, amely időközben megtörtént, mivel az argentin Gustavo Del Prete a Mazatlánhoz szerződött.

A hétszeres mexikói bajnok Pumas a 2011-es elsősége óta újra a címre vágyik, ennek érdekében szerződtette a közelmúltban Rogelio Funes Morit, és a jelek szerint új csatár megszerzésére készül.

fociclub

A Újabb ajánlatot tettek a Ferencváros játékosáért – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.