Válogatott védővel erősített az Újpest – HIVATALOS

A tulajdonosváltáson áteső Újpest játékoskerete jelentős változásokon megy keresztül a nyári átigazolási időszakban…

 

Megannyi távozó után az Újpest hivatalos honlapján számolt be róla, hogy leigazolta a Fehérvártól a magyar válogatott szélsővédőt, Bese Barnabást.

A 30 éves védő az MTK Budapest akadémiáján nevelkedett, majd 2016-ban, az Európa-bajnokság után a francia Le Havre csapata vásárolta meg a játékjogát. Bese négy szezon alatt 114 mérkőzésen lépett pályára a Ligue 2-ben, majd a belga élvonalbeli OH Leuven játékosa volt, mielőtt hazatért a Fehérvárhoz. A rutinos játékos a két és fél éves fehérvári időszakban csapata alapemberének bizonyult, az előző idényben 30 magyar bajnokin szerepelt.

Bese 2016 óta 23 mérkőzésen lépett pályára a magyar válogatottban, többek közt a 2016-os Európa-bajnokságon is pályára léphetett.

“Egyből éreztem a vezetők bizalmát, és remélem, hogy ezt a pályán mielőbb meg tudom hálálni. Hiszek abban a projektben, amit felvázoltak Újpesten, szeretnék minél jobb teljesítményt nyújtani, hiszen megtiszteltetés ennek a klubnak a mezében futballozni” – mondta el szerződése aláírását követően az Újpest új játékosa.

fociclub

A Válogatott védővel erősített az Újpest – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.