Vecsernyés Dávid továbbra is töretlen

Sérülés, betegség vagy fáradtság? Semmi sem tudja megállítani a Honvéd tornászát. Az európa-bajnoki bronzérmes sportoló csütörtökön elindul az év fő versenyére a  világbajnokságra.

Dávid egy nappal az indulás előtt újabb örömhírt kapott. Augusztus után szeptemberben is klubja legjobbjának választották.
Boldog vagyok, hogy ismét megszavaztak a hónap sportolójának. Nagyon jól esik, hogy a klubom elismeri a munkámat és ez hatalmas erőt ad majd a továbbiakban. Most lesz a világbajnokság, ahol szeretnék megint egy ugyanolyan meglepetést okozni, mint az Európa-bajnokságon.”

Dávid már a végső simításokat végzi. Csütörtökön elindul Katarba a 2018-as világbajnokságra.
Nagyon várom már az év legfontosabb versenyét. Egy újabb nyújtó döntő megkoronázná ezt az amúgy is sikeres évemet és hatalmas lökést adna az elkövetkezendő versenyekhez. Sajnos nem volt sérülésmentes ez a felkészülés, hiszen még mindig vállsérüléssel bajlódom, de remélem, hogy ezt félre tudom tenni és maximálisan tudok majd a gyakorlatomra figyelni és elérem azt a célt, amit kitűztem. Úgy érzem ez egy nagyon jól összeszokott csapat és jól felkészült. Biztos vagyok benne, hogy ha ugyanúgy tornázunk, mint az Európa-bajnokságon, akkor a világbajnokságról is szép eredménnyel jövünk majd haza.
A 2018-as torna világbajnokság október 25-én kezdődik és november 3-ig tart Katarban. Vecsernyés Dávid az európa-bajnoki bronzérme óta minden versenyen szerzett érmet. Az országos bajnokságot a szombathelyi, majd a párizsi világkupa követte. Mind a két versenyről nyújtó ezüstéremmel tért haza. Ráadásul a Challenge világkupa sorozatban a legjobb nyújtósként zárta a sorozatot. Katarban lovon, korláton és nyújtón láthatjuk a Budapest Honvéd sportolóját, de természetesen a fő szer továbbra is a nyújtó.

The post Vecsernyés Dávid továbbra is töretlen appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .