Visszatérhet a Boca Juniors egykori középpályása – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a Zenit Szentpétervár labdarúgója vissza szeretne térni korábbi csapatához…

(Photo by Mike Kireev/NurPhoto via Getty Images)

A TyC Sports beszámolói értelmében a Zenit Szentpétervár középpályása, Wilmar Barrios tájékoztatta a Boca Juniors vezetőségét, hogy már a januári átigazolási időszakban szívesen visszatérne a csapathoz.

A 30 éves kolumbiai védekező középpályás a Deportes Tolima csapatában kezdte pályafutását, majd két és fél idényt töltött a Boca alkalmazásában. Barrios a “genovaiakkal” 2017-ben bajnoki címet nyert, majd 2018 végén az emlékezetes Libertadores-kupa-döntő madridi visszavágójának negatív hőse volt, miután 1-1-es állásnál a kiállítás sorsára jutott a hosszabbítás elején, csapata pedig végül 3-1 arányban alulmaradt az ősi rivális River Plate-tel szemben. Minden sorozatot figyelembe véve 67 meccset játszott az arany-kékek színeiben.

Barrios az elmúlt négy évben a Zenit alapembere volt, összesen 172 mérkőzésen lépett pályára a csapatban, miközben öt orosz bajnoki címet és összesen kilenc trófeát emelhetett magasba a szentpéterváriakkal. Az orosz bajnokság 2019-2020-as szezonjában az idény legjobb védekező középpályásának választották meg.

A középpályás 2016 óta 55 alkalommal lépett pályára a kolumbiai válogatottban, ezalatt egy gólt szerzett a nemzeti együttesben.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A Visszatérhet a Boca Juniors egykori középpályása – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.