II. Buda Open – Az olasz bajnoki ezüstérmes duó már benevezett

Elindult a jegyértékesítés!

 Érkeznek a nevezések, a világranglista 30. helyezett Simone Carabellese, Lucia Cafagna páros részvétele biztosnak mondható, közben a jegyértékesítés is elindult a II. Buda Openre.

 Egy igazi nemzetközi kiváló duó részvétele biztosnak mondható a II. Buda Openen. Simone Carabellese, Lucia Cafagna már leadta nevezését az április 29-én és 30-án megrendezendő budaörsi rangos nemzetközi táncversenyen. A standardtáncos duó jelenleg a 30. helyet birtokolja azon a világranglistán, amely 2400 kettőst rangsorol.

A Budaörsi Városi Sportcsarnokban lebonyolítandó táncos eseményre már kezdetét vette a jegyértékesítés.

A Buda Opent először 2016-ban rendezték meg hagyományteremtő céllal. Az első versenyen több, mint 400 páros vett részt, most is ez a célja a szervező bizottságnak: a tehetséges magyar versenyzőkön kívül minél több nemzetközi páros Magyarországra csábítása április utolsó hétvégéjén.

A szervező bizottság azt tervezi, hogy a Buda Openen több nem olimpiai sportág versenyzője is ott lesz nézőként. Ezzel az akcióval szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy idén nyáron rendezik meg a Világjátékokat, ahol többek között magyar táncosok is indulnak majd.

További hírek a versenyről és részletes jegyinformációk a www.budaopen.hu oldalon találhatók.

 

 Videó:

Simone Carabellese, Lucia Cafagna, Quickstep Show

https://www.youtube.com/watch?v=mLewQT01ujw&t=51s

 

Fotó: Simone Carabellese/Facebook

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .