Újabb magyar érem Csengtuban

A sportlövészet utolsó előtti versenynapján Fábián Sára (NKE) női 25 m pisztolyban ezüstérmet szerzett. A női 50 m-es 3 pozíciós csapat, melynek tagjai:  Lovász Dorina (BGE), Toma Dorina (BGE), Horváth Lea (The University of Mississippi) az 5. helyezést érte el. Szemán Dávid férfi 10 m pisztolyban pedig a 29. helyen zárt.

Férfi asztalitenisz egyéniben ma is zajlottak a csoportmérkőzések, ahol mind a négy magyar egyetemista nyert, Molnár Dávid (PTE) pedig csoportgyőztesként jutott tovább.

Az atlétikaversenyek első napján számos magyar érdekeltség is volt. Mátó Sára (PPKE) női 400 m gáton 7. helyen került be az elődöntőbe. Férfi magasugrásban Török Gergely (DE) a 9. helyen végzett, mellyel döntőbe juttatta magát, Guth Mátyás (MATE) pedig a 15. helyen zárt. Női súlylökésben Veiland Violetta(SZTE) a 10. helyet szerezte meg, Iván Zsombor (DE) hármasugrásban a 18., míg Bacsa Fanni (ME) távolugrásban a 27. helyen zárt. Gerelyhajításban Eszenyi Napsugár (TF) a 15. helyen végzett.

Elkezdődtek a versenyek az úszásban is, ahol Szabó-Feltóthy Eszter (BME) 200 m háton döntőbe jutott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .