2 arany-, 1 ezüst- és 4 bronzérem

Véget ért a 2018. évi felnőtt kötöttfogású Magyar Nagydíj, Polyák Imre Emlékverseny szombati versenynapja. A magyar csapat összesen 7 érmet szerzett.

A magyar csapat a BVSC világbajnokai, Korpási Bálint és Kiss Balázs aranyérmet szereztek súlycsoportjukban, míg Bácsi Péternek ezüstöt jutott, Andrási József, Váncza István, Németh Iván és Varga Ádám pedig bronzérmet nyert.

Kiss Balázs a döntőben 0-3-ról fordított kazah ellenfelével szemben.

„Elfáradtam, egyedül a döntőben több energiát mozgósítottam, mint az azt megelőző három meccsen összesen. Jóval erősebb volt az ellenfelem, mint amire számítottam. Megpörgetett az első menetben, aztán ritmust kellett váltanom a másodikban, aztán valóban, sikerült megfárasztanom, és akkor egy tőlem soha nem látott akciót csináltam, szaltót, ráadásul ellenkező irányba, ezzel őt is, de legfőképpen magamat leptem meg (egy röpke nevetés), még egy fokozattal feljebb kapcsoltam, onnan pedig már nem engedem ki a kezemből a győzelmet. Szerdán még kétséges volt az indulásom, mert nagyon meghúztam a derekamat, három napig nem tudtam kiegyenesedni, de Moldvai Ildikó gyógytornász ismét csodát tett a derekammal…”– nyilatkozta a szövetségnek a világbajnok birkózó

A Magyar Nagydíj vasárnap folytatódik.

The post 2 arany-, 1 ezüst- és 4 bronzérem appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Comment
Name*
Mail*
Website*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .