Kovács Zsófi duplázott, gerendán is győzött

Az Eb-ezüstérmes, olimpikon Kovács Zsófia felemáskorlát után gerendán is aranyérmet szerzett a tornászok koperi Világkupáján.

Az Európa-bajnoki ezüstérmes, olimpikon Kovács Zsófia kiválóan teljesített Koperben a tornászok Világkupáján, és gerendán is aranyérmet nyert. A szerenkénti döntők második napjával folytatódott a szlovéniai Világkupa. A verseny zárónapján a Dunaferr SE kiválósága gerendán volt érdekelt. Kovács Zsófia remekül tornázott, 13.200 pontot kapott gyakorlatára, amellyel a legjobbnak bizonyult, így a felemáskorlát után gerendán sem talált legyőzőre, és végül két aranyéremmel zárta a koperi megmérettetést.

Eredmények, World Cup Challenge, Koper:

Nők, gerenda

  1. Kovács Zsófia – 13.200
  2. Kaeslin Ilaria (Svájc) – 13.150
  3. Hussein Farah (Egyiptom) – 12.600
 

Kovács Zsófia – Örülök az aranyéremnek, de nem vagyok magammal teljesen elégedett. A selejtezőben jobb, tisztább gyakorlatot mutattam be. Néhány kisebb hibám volt, és a kötéseim sem voltak teljesen tiszták.

The post Kovács Zsófi duplázott, gerendán is győzött appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Tags:  ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .