Sikeres volt a junior torna-világbajnokság

Elismerő nyilatkozatok! A junior torna-világbajnokság sajtócsapata a nemzetközi szövetség elnökét és sportigazgatóját, valamint Győr polgármesterét is kérdezte a vasárnap befejeződött világversenyről.

Morinari Watanabe, a nemzetközi szövetség (FIG) elnöke hangsúlyozta, minden várakozást felülmúlt ez a világverseny „A világbajnokság előtt nagyon kíváncsi voltam, hogy ennek a korosztálynak milyen lesz az első vb-je. Nos, azt kell mondjam, hogy minden várakozást felülmúlt. Színvonalas gyakorlatok, perfekt rendezés és a nemzetközi szövetség életében is egy sporttörténelmi rendezvényt láthattunk” – mondta a japán sportvezető.

„Nem tudok elfogulatlanul beszélni erről a sportágról, hiszen én is tornász voltam. Nagyon örülök, hogy Győr adhatott otthont az első junior torna-világbajnokságnak. Úgy gondolom, hogy remek versenyt rendeztünk, és mindenki számára emlékezetes marad ez a sporttörténelmi vb.” – összegzett Borkai Zsolt, Győr polgármestere, aki versenyzőként olimpiai bajnoki címet szerzett az 1988-as olimpián.

Steve Butcher, a nemzetközi szövetség sportigazgatója kiemelte, hogy Győr egy rendkívül professzionális világbajnokságot rendezett. „Óriási világverseny volt. Ezek a fiatalok nagyot versenyeztek. Helyenként láttam olyan gyakorlatokat, amelyek a felnőtt mezőnyben is megállták volna a helyüket. A szakmai szempontból rangos versenyhez ráadásul társul egy nagyon jó rendezés, és fantasztikus atmoszféra” – tette hozzá Steve Butcher.

The post Sikeres volt a junior torna-világbajnokság appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .