Újabb hétvége, újabb verseny

A Budapest Honvéd ökölvívó szakosztályából Virbán Gábor és Bundovics István ezúttal Szlovéniában versenyez. A két sportoló már túl is van az első napon. Mind a ketten győzelemmel mutatkoztak be a Slovenia Openen.

Virbán Gábor a hongkongi Hin Tam Chun- al kezdte a szlovén tornát. A Honvéd ökölvívója egy menetet adott az ázsiai boxolónak.

“Nagyon jól éreztem magam a ringben, sok pontos ütést vittem be amivel sikerült egyszer padlóra küldeni. Háromszor számoltak rá az első menetben, így technikai ko- val sikerrel vettem a mai napot! Legközelebb vasárnap boxolok a döntőben egy ecuadori srác ellen.”- részletezte az első meccsét Virbán Gábor

Itt még nem volt vége a napnak. A másik honvédos résztvevő Bundovics István egy hete még Kőszegen boxolt. Ezúttal is győztesként hagyta el a ringet.

“Egy ügyes ecuadorival boxoltam.  Szoros meccs volt, de mivel jobb volt az állóképességem és nagyobb a győzni akarásom így én nyertem. Az első és a második menet vitatható volt, de a harmadikban többet támadtam, kezdeményeztem, így azt én nyertem. Vasárnap a döntőben egy magyar versenyzővel, Mátyás Krisztiánnal küzdök az arany éremért.” – értékelte az első napot Bundovics István

A két versenyző vasárnap a döntővel folytatja a szlovén versenyt. Így azt már kijelenthetjük, hogy ezen a hétvégén újabb két éremmel bővül a Budapest Honvéd Ökölvívó Szakosztályának gyűjteménye.

The post Újabb hétvége, újabb verseny appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .