Csabai Attila: Nagy veszteség érte a magyar sportot

Megrendítő hír jelent meg a hosszú hétvégén: meghalt Szabó Ozor János. A sportember több sportágban is jeleskedett, többek között a szkanderosoknál alkotott maradandót.

 

Csabai Attila, a Magyar Szkander Szövetség elnöke úgy gondolja, hogy a magyar sporttársadalmat komoly veszteség érte. „Amióta a szkander szövetséget irányítom megbízható támaszom volt Szabó Ozor János. Az elnökségben segítette többek között a sportágat, a paraversenyzőket pedig összefogta és motiválta.” – mondta Csabai Attila.

„Szabó Ozor János 47. évesen hagyott itt minket. A világ legerősebb emberének szervezetét vírus támadta meg, belázasodott, majd bevizesedett a teste. Kórházba szállították, lélegeztető gépre tették, de sajnos néhány napot bírt csak a szervezete” – számolt be a sportember haláláról a testepitek.hu.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .