200 méter hosszú egybefüggő felfújható akadály várja a debrecenieket!

A CRAZY5K idén bevezette az új versenyszámát a CRAZY5K Sprintet, melyen egy 200 méter hosszú egybefüggő felfújható akadálypályát két kilométeres futás követ.

Az egyesület célja, hogy minél több embert a mozgásra motiváljon és ne kötelező sportként gondoljunk rá, hanem felhőtlen szórakozásként. Magyarországon először van lehetőség ilyen hosszú óriás felfújható akadálypályán végig menni, amit mindenkinek ki kell próbálnia, mert óriási élmény!

A CRAZY5K Sprintet akár sétálva is nyugodtan teljesítheti bárki, természetesen a futókat ezzel nem akadályozva. Az esemény egy közös aerobicos bemelegítéssel kezdődik, hogy mindenki biztonságosan tudja teljesíteni a távot.

A felfújható akadályok legyőzése közben mindenki újra gyereknek érezheti magát és gondtalanul szabadon ugrálhat, mászhat, csúszhat és felejthetetlen pillanatokat tölthet együtt a barátaival, családjával vagy kollégáival. A 200 méteres pálya 19 különböző részből áll, van több csúszda, különböző ugrálók, falmászás és egy 8 méteres alagút is várja a résztvevőket.

Az akadályon négyesével indítják a futókat, így mindenkinek esélye van kiélvezni a pályát az elejétől a végéig, mivel nincs sorban állás az akadályoknál és mindenki kényelmesen elfér. Ez arra is lehetőséget nyújt, hogy aki szeretne, a barátaival versenyezni ők indulhatnak egy rajtban és így maguk között tudnak vetélkedni.  Ezt követi a 2 km futás, majd a végén egy különleges csúszda várja őket, amely 4 méter magas. A célban minden befutó egy egyedi érmet és frissítést kap.

A CRAZY5K Sprint esemény tökéletes csapatépítőnek, de egy kellemes szombat délutáni családos programnak is. A szervezők sok szeretettel várnak kicsiket és nagyokat egyaránt. Biztonsági okokból a résztvevőnek az adott évben be kell töltenie a 6. élet évét és el kell érnie a 120 cm magasságot. A 9. életévüket be nem töltött fiatalok csak szülői kísérettel futhatnak végig a pályán. A nevezési díjak sávosan növekednek itt is, így minél hamarabb jelentkeznek a résztvevők, annál kedvezményesebben juthatnak a nevezési jegyükhöz.

Az országos CRAZY5K Sprint felfújható akadály futóverseny sorozat idén tavasszal indult, amikor Zalaegerszegen, Szombathelyen és Kecskeméten várták a szervezők résztvevőket.

Ősszel pedig 5 új városban szervez az egyesület versenyt: Debrecenben (09.07), Nyíregyházán (09.14), Miskolcon (09.29), Budapesten (10.05) és Szolnokon (10.12).

The post 200 méter hosszú egybefüggő felfújható akadály várja a debrecenieket! appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .