A Bayern edzője veheti át a Manchester United irányítását – sajtóhír

Szigetországi sajtóinformációk szerint egyre valószínűbb, hogy a Manchester United holland menedzsere távozhat posztjáról…

(Photo by Luciano Lima/Getty Images)

A The Mirror beszámolói szerint a Manchester United sokat bírált menedzsere, Erik ten Hag nyáron két év után távozhat a helyéről, utódja pedig a Bayern München kispadjáról az idény végén felálló Thomas Tuchel lehet.

Az 50 éves német szakember számára nem ismeretlen a Premier League, hiszen2021 és 2022 között kereken 100 mérkőzésen irányította a Chelsea-t, amellyel megnyerte a Bajnokok Ligáját 2021-ben, azonban a londoniak tulajdonosváltását követően rövid időn belül távoznia kellett posztjáról. Tuchelt 2023 márciusában nevezték ki a Bayern kispadjára, azonban az már korábban eldőlt, hogy az aktuális idény végén távoznia kell.

A rutinos edzőt évek óta hűségesen kíséri másodedzőként Lőw Zsolt, aki ha továbbra is kollégájával tart, akkor hamarosan egy újabb patinás angol csapatnál dolgozhatna.

Az MU hat mérkőzéssel a szezon vége előtt a hetedik helyen áll az angol bajnokságban, és szinte biztos, hogy lemarad az idény végén a BL-indulásról, ami változtatásokra sarkallhatja a klubvezetését.

fociclub

A A Bayern edzője veheti át a Manchester United irányítását – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.