A Bundesliga után a La Ligába kerülhet a Chelsea csatára – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban folytathatja a Chelsea jelenleg kölcsönben játszó csatára, Datro Fofana.

(Photo by Boris Streubel/Getty Images)

A The Athletic információi szerint a Sevilla azon dolgozik, hogy a szezon hátralévő részére kölcsönvegye a Chelsea-től Datro Fofanát. A 21 éves elefántcsontparti játékos jelenleg az Union Berlinben játszik kölcsönben, miután a nyáron egy szezonra kölcsönbe érkezett a Bundesliga-klubba, de a Sevilla tárgyalásokat folytat arról, hogy Spanyolországba vigye őt. Fofana eddig 12 alkalommal szerepelt a német csapatban.

A csatár legutóbb december 20-án lépett pályára az Union színeiben, amikor a kispadról beszállva gólt szerzett a Köln elleni 2-0-s győzelem alkalmával a Bundesligában.

Fofana októberben egyhetes eltiltást kapott klubjától, miután a Napoli ellen a Bajnokok Ligájában elszenvedett 1-0-s vereség végén lecserélése után nem volt hajlandó kezet fogni Urs Fischer korábbi vezetőedzővel.

A Sevilla nehezen kezdte a szezont, és a Bajnokok Ligája csoportjának utolsó helyén végzett. Csütörtökön az Athletic Bilbao otthonában elszenvedett 2-0-s vereséggel a 16. helyen áll a La Ligában, egy ponttal a kiesőzóna előtt.

fociclub

A A Bundesliga után a La Ligába kerülhet a Chelsea csatára – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.