A Manchester Citytől igazolna a Newcastle United – sajtóhír

Az “szarkák” a Premier League regnáló bajnokától szerződtetnének középpályást, akinek korántsem jöttek be a számításai jelenlegi csapatában, ami a játékperceket illeti, ugyanis trófeákból ötöt is sikerült szereznie.

(Photo by David Damnjanovic/DeFodi Images via Getty Images)

Az átigazolásokban jártas Rudy Galetti értesülései szerint az Newcastle United a Manchester City nélkülözött játékosára, Kalvin Phillipsre vetett szemet. A 28 éves játékos 2022 nyarán érkezett a manchesteriekhez, de máris továbbállhat a kevés játéklehetőség miatt, amelyet a “szarkák” viszont megadnának neki.

A 31-szeres angol válogatott labdarúgóért 49 millió eurót fizetett a Bajnokok Ligája címvédője, és hiába alig kapott esélyt a bizonyításra, legalább 30 millió eurót szeretnének érte kapni. Phillips az érkezése óta ugyan minden versenysorozatot figyelembe véve 31 mérkőzésen szóhoz jutott, de ezeken mindössze 911 percet tölthetett el a pályán, gólt egyet sikerült szereznie, gólpasszt nem jegyzett. A 28 éves labdarúgó első másfél évében öt trófeát is nyert, ugyanis a Manchester Cityvel megnyerte a Bajnokok Ligáját, a Premier League-et, az FA-Kupát, az UEFA Szuperkupát és a klubvilágbajnokságot is.

fociclub

A A Manchester Citytől igazolna a Newcastle United – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.