Az ünnepek alatt is a tornateremben

Vecsernyés Dávid 2019-ben az Európa Játékokon és a világkupákon is sikeresen teljesített. Az új év új célokat adott az európa-bajnoki bronzérmes tornász számára.

A Budapesti Honvéd tornásza 2019-ben igazi hullámvasúton érezhette magát. Európa-bajnokság, Európa Játékok, Világbajnokság és Világkupák. Dobogós helyezésekből sem volt hiány az elmúlt évben.

“Összességében ismét eredményes évet zártam. Rengeteg versenyen vettem részt, ahol elsősorban az új gyakorlatomat állítottam össze, de ennek ellenére sem maradtak el az eredmények. A legjobban az Európa Játékokat élveztem, ahol hibátlan gyakorlatot csináltam. Ezzel fel tudtam állni a dobogóra. Azonban itt még nincs vége. Az ünnepek alatt is edzettem. Mindennap voltam bent elkezdeni az alapozást, de próbáltam minél többet lenni a családommal is. 2020-ban a cél a májusi Európa-bajnokság lesz. Márciusban már elkezdődnek a versenyek és szeretnék ismét Európa legjobbjai közé bekerülni.”- összegzett Vecsernyés Dávid

Az európa-bajnoki bronzérmes nyújtós a versenyeket március közepén a bakui világkupán kezdi. Addig maradnak az edzések és a felkészülés a következő szezonra.

 

Fotó: Tomcsányi Gusztáv

The post Az ünnepek alatt is a tornateremben appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .