Barca: a Bayern rutinos játékosa is a nyári kiszemeltek listáján!? – sajtóhír

Lapértesülések szerint az FC Barcelonánál mint lehetséges nyári célpont, felmerült Eric Maxim Choupo-Moting neve is (…)

(…) A Bayern München már 34 esztendős csatárának szerződése június 30-ával érvényét veszíti Münchenben, így szabadon igazolható játékosként válogathat majd az ajánlatai közül.

A katalán Sport című lap beszámolója szerint nem kizárt, hogy a Barca is megkeresi majd a 73-szoros kameruni válogatott csatárt, akire minden bizonnyal Bardelonában is hasonló epizódszerep várhatna, mint Münhenbe – Persze Choupo-Moting a Bayernes szerepével is elégedett lehetett, hiszen nem véletlenül tartozott 2020 októbere óta a bajorok keretéhez (háromszoros német bajnok; egy-egy alkalommal Német Szuperkupát és klubvilágbajnoki címet is nyert a Bayernnel – a szerk.).

Egy biztos, amennyiben a Barca érdeklődése valós, úgy Choupo-Moting azért így is irigylésre méltó karrierje legvégén egy újabb top-csapatnál kapna lehetőséget: mint ismert, a kisebb németországi együtteseknél felnövő, a felnőtt futballban Hamburgban (37 találkozó / 5 gól) debütáló, remek felépítésű csatár korábban olyan együttesekben játszott a Bayern München (115/38 gól) előtt, mint a Mainz (81/22), a Nürnberg (28/6), a Stoke City (32/5), a Schalke (106/22), vagy a Paris Saint-Germain (51/9).

fociclub

A Barca: a Bayern rutinos játékosa is a nyári kiszemeltek listáján!? – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.