Bayern: Xabi Alonso marad a bajnoki listavezetőnél, felkészül Zinedine Zidane? – sajtóhír

A mögöttünk hagyott válogatott szünet egyik legkedveltebb témájának számított a Bayern Leverkusennel fantasztikus szezont futó Xabi Alonso jövője, aki az FC Bayern München egyik leginkább támogatott új vezetőedzőjének számított, egészen nagypéntekig (…)

(…) Mint arról ugyanis mi is beszámoltunk, nagyon úgy tűnik, hogy karrierje során a Bayern Münchennél is futballozó Alonso mégiscsak maradna jelenlegi sikerei színhelyén, ahol legalább egy évig folytatná a megkezdett munkáját.

A német Bild című lap is egyet értett a fenti megfogalmazásban – ahogyan a Xabi Alonsoval szintén összeboronált angol Liverpoolt illetően is hasonló véleményre jutott a szigetországi sportsajtó -, így már elkezdődtek a találgatások, hogy vajon akkor ki veheti át a Bayern München kispadját a távozó Thomas Tucheltől.

A Bild szerint egyik lehetséges forgatókönyv, hogy a hosszas pihenője után a visszatérésre készülő Zinedine Zidane újra munkába áll a nyáron, és a francia trénert a háttrében már meg is kereső Bayernnél vállal munkát, mégpedig a korábbi müncheni közönségkedvenccel az oldalán, a Bayernnel 9-szeres bajnok; 6-szoros Német Kupa -; 4-szeres Német Szuperkupa -; valamint Bajnokok Ligája-győztes, klubvilágbajnok és európai Szuperkupát is nyerő Franck Ribéry-vel.

fociclub

A Bayern: Xabi Alonso marad a bajnoki listavezetőnél, felkészül Zinedine Zidane? – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.