Bundesliga: a Stuttgart szerződtette a Köln tehetséges támadóját! – hivatalos

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő VfB Stuttgart hivatalos csatornáin keresztül számolt be arról, hogy szerződtették az 1. FC Köln tehetséges támadóját, Justin Diehlt…

(Photo by Rolf Vennenbernd/picture alliance via Getty Images)

A Stuttgart színeiben folytatja karrierjét Justin Diehl, aki 2011 óta tartozott a Köln kötelékébe, tehát 13 évet követően hagyta el szülővárosának csapatát, amely a 2023/2024-es szezon folyamán búcsúzott a Bundesligából. A ‘Svábok’ 2029 nyaráig szóló szerződést kötöttek vele, a játékjogát pedig ingyen szerezték meg. 

Justin Diehl 2023 januárjában debütált a német élvonalban a Wolfsburg ellen az 1. FC Köln legjobbjai között. A legutóbbi idény második felétől már végérvényesen csatlakozott a kerethez, kisebb/nagyobb sérülései miatt azonban csak 7 találkozón számolhatott vele edzője. A  Köln második csapatában ontotta a gólokat, hiszen 19 mérkőzésen 12 találatot jegyzett, emellett kiosztott 9 gólpasszt is a negyedosztályban érdekelt gárdában. Diehl egyébként többszörös német utánpótlás válogatott, jelenleg az U20-as korosztály tagja. 

fociclub

A Bundesliga: a Stuttgart szerződtette a Köln tehetséges támadóját! – hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.