Chelsea: januárban távozhat a középhátvéd! – sajtóhír

Angol lapértesülések szerint a Chelsea együttese januárban kész megválni saját nevelésű játékosától, Trevoh Chalobah-tól.

A 24 esztendős angol középhátvéd Mauricio Pochettino menedzser nyári kinevezése óta egyetlen percet sem játszott az új idényben, ráadásul a ‘londoni kékek’ meccskeretébe is elvétve találkozhatunk a nevével.

Az angol lapok szerint Chalobah annak ellenére, hogy az elmúlt év novemberében hosszú távú, 2028-ig szóló szerződést írt alá a Chelsea-vel, nagy valószínűség szerint a londoniak nem gördítenének akadályt a távozása elé, legyen szó kölcsönszerződésről, vagy végleges eladásról.

Utóbbi esetében a lehetséges kérőknek Chalobah 18 millió eurós becsült (forrás: Transfermarkt) piaci értékét minden bizonnyal ki kell majd fizetnie az angol klubnak.

Az első beszámolók szerint Chalobah iránt az olasz Inter, valamint a korábbi Chelsea-menedzser, az angliai időszaka alatt a hátvédet előszeretettel a kezdőcsapatba is jelölő Thomas Tuchel vezette Bayern München érdeklődéséről hallani.

fociclub