Edzőtáborból edzőtáborba

Kovács Richárd egy hete még a lengyel hegyeken edzhetett, most pedig már egy bosnyák tornára készülhet.

Ricsi egyszerre jár egyetemre és készül a 2020-as olimpiára. Az iskolának köszönhetően téli edzésekkel folytathatta a felkészülést.

“Benne van a tantervben a síelés. Egy hét alatt megtanították nekünk az alapokat. Élveztem nagyon és le is tudtam csúszni, de hogy őszinte legyek elég is volt. Azért maradok az ökölvívás mellett.”

Ricsi mindössze 2 napot tölthetett otthon, mert hétfőtől csatlakozott az U22-es ökölvívó válogatotthoz Tatán. A máriapócsi ökölvívó két hét múlva Zsilvásárhelyen a korosztályos Európa-bajnokságon boxolhat.

“Most lesz hétvégén Boszniában egy nemzetközi torna. Az jó alapozó lesz. Fel tudom mérni magam, hogy milyen állapotban vagyok. Aztán két hét múlva jön az Európa-bajnokság.  Tavaly ötödik lettem. Most abban bízom, hogy egy érmet haza tudok hozni, de a célom az, hogy megnyerjem. Abban bízom, hogy a legjobbat tudom magamból kihozni és  mindent megteszek annak érdekében, hogy így sikerüljön.”

Idén nem rendeznek a felnőttek számára Európa- és világbajnokságot, így ez az U22-es kontinensviadal lesz az egyetlen világverseny idén Ricsi számára. De ez nem jelenti azt, hogy nem láthatjuk több nemzetközi tornán is szerepelni. Az első állomás a hétvégi bosnyák torna lesz, ahol mi más is lehetne Ricsi célja, mint a győzelem.

 

 

 

 

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .