Élet+Stílus: Most kiderül, milyen ellenfeleket kap a magyar fociválogatott az Eb-n – percről percre

16
57

Az alábbi cikkünkből kiderül, mi az a négy kalap, amelybe már most beosztották az Eb-re kijutott válogatott csapatokat, és ezek alapján kikkel kerülhet össze Marco Rossi csapata, és kikkel semmiképpen nem.

16
56

Julian Nagelsmann Münchenből induló járatát törölték, ezért kérdéses volt, hogy a szövetségi kapitány eljut-e a 18 órakor Hamburgban kezdődő sorsolásra. Nem sokkal dél után a német szövetség közölte, hogy a szakvezető saját autójával vág neki az északi kikötővárosba vezető, csaknem 800 kilométeres útnak.

Rossi-mágia és Szoboszlai-faktor: a futballválogatott sikerességének öt oka

Veretlenül, csoportelsőként jutott ki selejtezőcsoportjából a jövő évi Európa-bajnokságra a magyar férfi labdarúgó-válogatott, ami óriási fegyvertény. Évtizedek óta nem volt ilyesmire példa. Marco Rossi szövetségi kapitány csapata az utóbbi időben jelentős fejlődésen ment keresztül, magabiztosabb, mint valaha, és többször bizonyította, hogy akkor sem zuhan össze, ha hátrányba kerül.

16
54

Erről írtunk az alábbi cikkünkben, felvezetésként olvassa el!

Írta a HVG

A Élet+Stílus: Most kiderül, milyen ellenfeleket kap a magyar fociválogatott az Eb-n – percről percre bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.