Eső áztatta magyar sikerek

Az időjárás áldozatául esett a IX. Jurisics kupa Kőszegen. Ám az eső sem tudott gátat szabni a magyar sikereknek.

Az eső miatt nem a Fő téren, hanem egy hotel aulájában tartották meg az első napot. A magyarok fölényes győzelmeket arattak. Balzsay Károly szövetségi kapitánynak több mérkőzés is tetszett.

“A fiúk és a lányok hozták azt, amit várok tőlük.. Három ökölvívó messze a mezőny fölött teljesített és olyan bunyót mutatott be, ami egy sokkal nagyobb nemzetközi ökölvívó tornán is párját ritkította volna. Kovács Ricsi robbanékony volt és nagyon pontos és gyors ütéseket mutatott be. Harcsa Zoli hozta a tőle megszokott színvonalat. Végig ő irányított a mérkőzésen és végig az ő akarata érvényesült. A lányok közül Hámori Luca egy osztrákkal boxolt. A kőszegi versenyző végig tudta, hogy mit akar és véghez is vitte a tervét. Ők hármójukat névszerint is kiemelném, de sok színvonalas mérkőzést láthattunk.”

A magyar ökölvívók bosnyákokkal és osztrákokkal boxolhatnak a IX. Jurisics kupán. Szombaton 4 órától tovább folytatódik a nemzetközi ökölvívó verseny. Ha az időjárás engedi, akkor a Fő téren.

The post Eső áztatta magyar sikerek appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .