Fiatalok, foci és a vívás

Teher vagy éppen segítség az ifjúsági olimpia? Mekkora szerepet tölt be a foci sportolóink életében? És milyen tervekkel utazik Szatmári András a világbajnokságra? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak az Echo Tv Olümposz című műsorában vasárnap 22:35-től.

Igaz a felnőttek olimpiájáig még várnunk kell két évet, de idén sem maradunk öt karikás játékok nélkül. Októberben Buenos Airesben rendezik az Ifjúsági olimpiát, ahol a magyarok is részt vesznek. De, hogy mégis mennyire nagy segítség és miért is hasznos egy ilyen sportesemény, arról Vékássy Bálint a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára.

A mai nap véget ér a 2018- labdarúgó világbajnokság. Természetesen a magyar sportolók sem maradhatnak ki a focit szerető emberek közül. Természetesen Verrasztó Dávid, Marosi Ádám vagy éppen Gangl Edina is elmondta, hogy kiknek szurkol. De kinek sikerülhetett jól tippelnie?

Végül, de nem utolsó sorban a soron következő Vívó Világbajnokság kerül középpontba. Szatmári András 2017-ben világbajnok, 2018-ban pedig Európa-bajnok lett. A 25 éves vívó gyűjteményéből az olimpiai arany még hiányzik. De a tokiói esemény előtt még címvédés vár rá, hiszen a soron következő verseny a világbajnokság Kínában, ahol egyéniben és csapatban is szeretne érmet nyerni.

További részletek és információk a Balzsay Károly által vezetett Olümposzban ma este 22:35-től az Echo Tv-n.

The post Fiatalok, foci és a vívás appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .