Győzelem Boszniában

Kovács Richárd a Bocskai István Emléktorna óta most először léphetett ringbe. Ricsi győzelemmel folytatta a 2018-as szezont.

A tatai edzőtáborból egyenesen a boszniai tornára utazott a magyar ökölvívók egy része. Kovács Ricsi osztrák ellenféllel került össze és pontozással le is győzte.
“Még sosem jártam Boszniában, de mostmár ezen is túl vagyok. A Bocskai óta most először boxolhattam és jót is tett a lelkemnek és a testemnek egyaránt. Úgy tekintettem erre a tornára, mint egy mérföldkőre. Kíváncsi voltam, hogy éppen milyen állapotban vagyok és arra ez a torna remek lehetőség volt. Hiszen akármennyit is edzel akkor jössz rá igazán, hogy miben kell még fejlődnöd, ha éles körülmények között teszteled a tudásodat.”
Ez a győzelem jó visszacsatolás olt Ricsinek a március 25-én kezdődő U22-es Európa-bajnokság előtt.

“Alig egy hét és kezdődik az U22-es Európa-bajnokság. Szerencsére nem kell messzire utaznunk, hiszen Romániában lesz az idei kontinensviadal. A boszniai tornán aratott győzelmem után úgy érzem, hogy jó formában vagyok. Igaz nem lógathatom a lábam és folytatnom kell a felkészülést. A kondimra oda kell figyelnem, de összességében egy pozitív versenyt zártam a hétvégén. Szokásomhoz híven kicsit lassan kezdtem, de az utolsó két menetben már uraltam a mérkőzést. És végül sikerült is nyernem pontozással. Most jön egy véghajrá aztán kezdődhet a 2018-as U22-es Európa-bajnokság.”
 
Kovács Ricsi a 2017-es U22-es Európa-bajnokságon az ötödik helyen végzett. Idén szeretne javítani a tavalyi eredményén, ami nem lesz egyszerű, de mindent megtesz azért, hogy ez sikerüljön.

The post Győzelem Boszniában appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .