Játékossors: a francia helyett algériai válogatott lehet a Crystal Palace kiválósága! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint az angol Premier League-ben szereplő Crystal Palace kulcsembere, Michael Olise nem kíván már sokáig várni a francia felnőtt válogatott meghívóra, így az angol és algériai felmenőkkel is bíró játékos megváltoztathatja korábbi szándékát.

A Transfermarkt által 50 millió euróra taksált 21 esztendős szélső igazán multikulturális játékosnak nevezhető, hiszen Londonban született, ám korábban a francia U18-as és U21-es válogatottakban szerepelt, miközben távoli szálakon Algériához is kötődik.

Miután sem a franciák szövetségi kapitánya Didier Deschamps, sem pedig az angoloké, Gareth Southgate nem számított eddig Olise-ra, a Crystal Palace játékosát megkereste az algériai szövetség, a megkeresés pedig a hírek szerint igen gondolkodóba ejtette Olisét, aki kész tárgyalni az afrikai országgal.

Az angol sportsajtó szerint nem lenne meglepő, ha az Algériai szövetség és az Angliában korábban az Arsenal, a Chelsea, valamint a Reading együtteseinél is megforduló Olise rövidesen valóban tárgyalóasztalhoz ülnének egymással.

(Borítókép: Photo by Julian Finney/Getty Images)

fociclub