Jürgen Klopp elmondta, mit tervez, miután nyáron elhagyja a Liverpoolt

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool jelenlegi menedzsere, Jürgen Klopp elmondta, mik a tervei, ha a nyáron elhagyja a csapatot.

 (Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp azt mondja, nem tervez újabb edzői munkát vállalni, ha távozik a csapattól. A német szakember januárban jelentette be, hogy kilenc év után ez lesz az utolsó szezonja a Liverpool vezetőedzőjeként.

Az angol csapat az Atalantát fogadja az Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén, és Kloppot megkérték, hogy adjon néhány tanácsot kollégájának, Gian Piero Gasperininek, aki nyolcadik éve a Serie A-klub vezetőedzője.

“Elég fura, hogy én ilyen sokáig vagyok itt, ő pedig ilyen sokáig ott. Azt hiszem, egy jobb formában kell elhagynod a klubot, mint amilyen állapotban érkeztél, és mi a kultúrával, a megértéssel, a mentalitással próbáltuk elérni a klubom belül. Ez független a menedzser vagy a vezetőedző személyétől, ez csak arról szól, hogy hogyan kezeled a dolgokat. A többi már csak az eredményeken múlik, amik talán trófeákat jelentenek, talán nem.”

Arra a kérdésre, hogy elképzelhetőnek tartja-e, hogy a közeljövőben visszatérjen az edzősködéshez, Klopp azt mondta:

“Ebben a pillanatban nem tervezem, hogy edzőként folytatom a karrieremet. Talán egy év múlva újra megkérdezhetnek, de ebben a pillanatban nem.”

Klopp reméli, hogy az Anfielden töltött időszaka végén sikerrel zárja le az idényt, mivel a Liverpool nyolc mérkőzéssel a szezon vége előtt pontegyenlőségben áll a Premier League listavezető Arsenallal.

fociclub

A Jürgen Klopp elmondta, mit tervez, miután nyáron elhagyja a Liverpoolt bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.