Kölcsönadta hátvédjét a Sevilla – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően a spanyol bajnokságban (La Liga) a bennmaradásért küzdő Sevilla kölcsönadta argentin hátvédjét…

(Photo By Joaquin Corchero/Europa Press via Getty Images)

A Sevilla tehetséges argentin védője, Federico Gattoni a 2023-2024-es idény hátralévő részére kölcsönben a belga RSC Anderlecht gárdájához került, a megállapodás nem tartalmaz vételi opciót.

A 24 éves argentin középhátvéd nyáron csatlakozott a Sevillához a San Lorenzótól. Gattoni korábban kizárólag a Buenos Aires-i csapatot erősítette. A profik közti 2020-as debütálása óta 94 tétmérkőzésen lépett pályára a San Lorenzo színeiben, ezalatt nyolc találat és öt előkészítés fűződött a nevéhez. A Liga Profesional 2022-es kiírásában elnyűhetetlen alapemberré vált, 25 bajnokin 2250 percet töltött a pályán, miközben fiatal kora ellenére a csapatkapitányi karszalagot is viselhette.

Ennek ellenére Európában nem sok lehetőséghez jutott eddig, a Sevilla mindössze két bajnokin nyolc perc erejéig foglalkoztatta őt, valamint két Király-kupa-meccsen játszott valamivel többet.

fociclub

A Kölcsönadta hátvédjét a Sevilla – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.