La Liga: a Real Sociedad kölcsönvette az Atletico Madrid védőjét! – hivatalos

Az Imanol Alguacil által irányított Real Sociedad hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy kölcsönvette a Diego Simeone vezette Atletico Madridtól Javi Galánt a szezon hátralevő részére…

(Photo by Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images)

A Real Sociedadhoz került kölcsönbe a 2023/2024-es idény második felére Javin Galán – erősítette meg honlapján a baszk együttes. A megállapodás nem tartalmaz vételi opciót, ennek értelmében a kölcsönszerződés lejárta után a spanyol hátvéd visszatér az Atletico Madridhoz. 

Javin Galán 2019 februárjában debütált a spanyol élvonalban a Huesca színeiben, a klub a Córdobától igazolta le a téli átigazolási időszakban. A Huesca csapatát egészen 2021 nyaráig erősítette a szélső hátvéd, majd 2021-2023-ig a Celta Vigoban játszott. Az Atletico Madrid tavaly szerezte meg Javi Galán játékjogát 5 millió euró ellenében, Diego Simeone mindössze 9 tétmérkőzésen szavazott neki bizalmat, ebből csak 2 alkalommal volt kezdő. 

fociclub

A La Liga: a Real Sociedad kölcsönvette az Atletico Madrid védőjét! – hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.