La Liga: Portugáliából igazol spanyol támadót az Atheltic Bilbao! – hivatalos

Az Athletic Bilbao hamar megerősített a spanyolországi híreszteléseket, valamint Fabrizio Romano közismert ‘here we go’ felkiáltását, miután bejelentette Álvaro Djalo érkezését.

A 24 esztendős, jelenleg a portugál Braga együttesében futballozó szélső a baszkok közleménye szerint július elsejétől, öt éves szerződést ír alá a San Mamésban.

A Bilbao nem kommentálta az átigazolási díjat, ami Fabrizio Romano értesülései, de a mértékadónak számító Transfermarkt alapján 15+5 millió euróra rúg.

A villámgyors, kiszámíthatatlanul cselező, remek rúgótechnikájú, Braga-nevelésű Djalo komoly fejlődésen ment át az elmúlt évben: a mostani szezonban például 38 meccsen jegyzett 14 gólja és 3 gólpassza beszédes adat.

A Bissau-Guineai felmenőkkel is bíró, már Spanyolországban született támadó szerződése 2027 nyaráig szólt volna a portugál klubnál, innen vásárolta ki az újfent a spanyol Király-kupa döntőjébe jutó Athletic Bilbao, ahol a pletykák szerint máris készülnek a Nico Williams utáni életre…

fociclub

A La Liga: Portugáliából igazol spanyol támadót az Atheltic Bilbao! – hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.