La Liga: tehetséges olasz válogatott védő a Real Madrid célkeresztjében! – sajtóhír

Ekrem Konur információi alapján a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid a januári transzfer időszak során ajánlatot készül tenni az Atalanta kötelékébe tartozó Giorgio Scalvini játékjogáért cserébe…

Ekrem Konur értesülései szerint a Real Madrid már jó ideje figyeli Giorgio Scalvini teljesítményét. Ahogy már említettük, a spanyol sztárcsapat a januári átigazolási időszak során ajánlatot készül tenni érte. Az ifjú hátvéd egyértelműen az Atalanta egyik meghatározó alakja, emellett az olasz válogatottban is kezd egyre stabilabb tag lenni. A transfermarkt egyébként 40 millió euróra becsüli a piaci értékét. Egyébként a mai nap folyamán hivatalos lett, hogy a Real Madrid 2026 nyaráig meghosszabbította Carlo Ancelotti szerződését.

Giorgio Scalvini a 2021/2022-es szezon során mutatkozott be az Atalanta felnőtt csapatában, majd a 2022/2023-as idényben már a bergamói gárda alapembere lett. A 20 esztendős védő a jelenlegi kiírás folyamán 20 tétmérkőzésen lépett pályára, összesen pedig 75 találkozón húzhatta fel magára eddig az Atalanta mezét. 

fociclub

A La Liga: tehetséges olasz válogatott védő a Real Madrid célkeresztjében! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.