Leicester City: a feljutás után távozhat a klublegenda! – sajtóhír

Meglepő hír látott napvilágot az angol sportsajtóban Jamie Vardy jövőjéről, akinek jelen állás szerint június 30-ával lejár a szerződése szeretett klubjánál.

A már 37 esztendős klubikon 2012 óta tagja a Leicester együttesének, amellyel egy év elteltével máris visszajutott az angol Premier League-be.

A “rókáknál” azonban az helyzet állt elő, hogy Vardy és a klub még nem tárgyalt a csatár június 30-áig szóló szerződésének meghosszabbításáról, így jelen állás szerint Jamie Vardy szabadon igazolható játékos lesz rövidesen.

A korábbi 26-szoros angol válogatott támadó, “aki olyan mint a jó bor”, mondhatni nem fog rajta az idő (35 másodosztályú bajnoki idén is összehozott 18 gólt és 2 gólpasszt – a szerk.), továbbra is elnyűhetetlennek tűnik, azonban életkorát is figyelembe véve kérdés, hogy marad-e szeretett klubjánál?!

Az angol sportsajtó ezen felbuzdulva egy amolyan tipikus Vardy-s történetet hozott fel, mégpedig, hogy a két Hollywood-i sztár Ryan Reynolds és Rob McElhenny által felvirágoztatott, a következő idényt már az angol harmadosztályban (League One) kezdő Wrexham AFC szívesen látná soraiban Vardy-t.

Egy biztos, a Leicester színeiben 464 mérkőzésen eddig pályára lépő (190 gól és 66 gólpassz – a szerk.) Vardy sem lesz fiatalabb, így kérdés, hogy vajon 12 év után érez-e még magában annyit, hogy megkezdje karrierje utolsó szakaszát, amely esetleg már nem a Leicester City-hez kötné?!

fociclub

A Leicester City: a feljutás után távozhat a klublegenda! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.