Liverpool: a Bundesligából igazolhatnak tehetséget! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint az angol Premier League-ben szereplő Liverpool együttese szemet vetett a német Schalke mindössze 17 esztendős játékosára, Assan Ouedraogo-ra.

A tehetséges középpályás azok után, hogy nyáron került fel a Schalke eső keretébe, a Bundesliga aktuális szezonjában máris rendre játéklehetőséget kap a gelsenkirchenieknél: 9 mérkőzésen lépett pályára a német első osztályban, és már első gólját is megszerezte.

A Burkina Faso-i felmenőkkel is rendelkezik, ám már Németországban született, a Schalke akadémiáján pallérozódott, ahonnan a német utánpótlás válogatottakba is rendre meghívót kapott.

Az ígéretes jövő előtt álló Assan Ouedraogo-ra nem meglepő, hogy számos csapat felfigyelt már, a Sky Sports beszámolója szerint például a Liverpool, Jürgen Klopp menedzser kérésére már több alkalommal is a helyszínen figyelte a tehetséget, akinek piaci értékét jelenleg csupán fél millió euróra taksálják, ám miután szerződése hosszabb távra, 2027 nyaráig szól a Schalkénál , minden bizonnyal ennél jóval nagyobb összeget kell majd fizetnie a jövőbeni kérőknek – Felkészül a Liverpool?!

fociclub