Man. City: még csak 14 éves, de máris megállapodtak az amerikai tehetség szerződtetéséről! – sajtóhír

Egybehangzó beszámolók szerint rövidesen hivatalosan is bejelentheti a Manchester City együttese az észak-amerikai profi labdarúgó-ligában szereplő Philadelphia Union tehetségének, Cavan Sullivan-nek a szerződtetését.

A transzfer valószínűségéről sok mindent elárul, hogy a transzfer-guru, Fabrizio Romano is beszámolt már róla, megjegyezve, hogy a még csupán 14 esztendős (2009. július 1-jén született) Sullivan játékában már most komoly potenciált láttak az angolok, akik miután hosszabb ideje figyelték a tehetséget, sürgették az átigazolás létrejöttét.

A játékos fiatal kora ellenére ugyan még nem költözhet Manchesterbe (majd minden bizonnyal csak 18. életéve betöltése után teszi ezt – a szerk.), ugyanakkor a két klub a papírokat illetően mindent előkészített az egyesség megkötéséhez.

Romano szerint a City már most 1 millió dollárt fizet majd a philadelphiai együttesnek, amely összeg csak a kezdet, hiszen ilyenkor szokásos módon, számos jövőbeni fizetési opciót belefoglalhatnak a szerződésbe.

A két klub ugyan még nem kommentálta az egyességet, ám sok mindent elárul, hogy az USA-ban is kész tényként közlik, például a The Athletic hasábjain is.

fociclub

A Man. City: még csak 14 éves, de máris megállapodtak az amerikai tehetség szerződtetéséről! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.