Manchester United: csapatot válthat januárban Anthony Martial! – sajtóhír

A Football Insider értesülései szerint távozni szeretne a januári transzfer időszak során az angol élvonalban (Premier League) szereplő Manchester United kötelékéből Anthony Martial, akit több klub szívesen látna…

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

A Football Insider információi alapján Anthony Martial a kevés játéklehetőség miatt januárban szeretne együttest váltani. A francia támadó iránt állítólag a West Ham, az Inter és a Fenerbahce érdeklődik, illetve a Sevillához való visszatérésére is van esély. Szerződése jövő nyárig érvényes, de a Manchester Unitednek lehetősége van arra, hogy további egy évvel megújítsa azt.

Anthony Martialt 2015 nyarán az AS Monacótól igazolta le a Manchester United 60 millió euró ellenében. Egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy a helye folyamatosan változott a csapatban, akadtak időszakok, amikor alapembernek számított, de mint a jelenlegi idényben is, jó néhányszor szorult a háttérbe. Martial mindent egybe véve eddig 307 tétmérkőzésen lépett pályára a United színeiben, ezeken 89 találatot és 54 gólpasszt jegyzett. Társaival nyert FA-kupát, Európa-ligát és két Ligakupát is.

fociclub