Megnyitotta kapuit a budapesti adidas RUNBASE

Számos világváros után végre Budapesten is megnyílt az adidas RUNBASE mozgás- és futóközpont, amelynek célja, hogy egyedülálló bázist nyújtson az adidas Runners Budapest csapatnak és a város teljes futóközösségének. A főváros szívében található központban profi trénerek várják júliustól a mozogni vágyókat, bárki edzhet vagy fejlesztheti tudását az ingyenes foglalkozásokon, nem utolsó sorban pedig ismerkedhet azokkal, akiknek szintén szenvedélye a futás és a testmozgás

Az adidas azzal a céllal hozza létre világszerte RUNBASE központjait, hogy közösségi teret adjon a mára már 50 városban jelen lévő adidas Runners csapatoknak és a futni vágyóknak. Az érdeklődők itt nemcsak edzéseken vehetnek részt, de bővíthetik a tudásukat, legyen szó a helyes táplálkozásról, az egészségmegőrzésről vagy a sport technikai hátteréről, inspirációt kaphatnak a legnagyobbaktól, és beszerezhetik a futáshoz szükséges legjobb, leginnovatívabb felszereléseket is. Most pedig Tel Aviv, Tokió, London, Moszkva, Boston, Berlin és Milánó után végre Budapest is bekapcsolódott az adidas Runners nemzeteken átívelő vérkeringésébe, megnyílt ugyanis a magyar adidas RUNBASE a Váci úton.

A budapesti RUNBASE átadója június 22-én, szombaton zajlott, a szalagot Debreczeni Dóra, az adidas Runners Budapest csapatkapitánya és Radványi Alexandra, a RUNBASE projekt vezetője vágta át. A résztvevőknek a központ bejárása után lehetőségük volt megmérettetni magukat egy különleges futóversenyen, az Adventure Run Budapesten. A versenyen 4 csapat, összesen 100 futó vett részt, akiknek a 7.1 km megtétele mellett különböző kihívásokat is teljesíteniük kellett, pl. a Szent István Bazilika környékén lófráló turistákat kellett rávenniük, hogy az „adidas Runners Budapestet” kiabálják. A győztes csapat ajándékokkal és egy trófeával, az adidas RUNBASE Budap est központban elsőként kiosztott díjjal gazdagodott. Akik pedig nem a város utcáit rótták, a BASE-ben hódolhattak a mozgás szenvedélyének, és elsőként próbálhatták ki a vadonatúj termeket, felszereléseket.

A Margit-szigettől mindössze másfél kilométerre lévő központban egy 6 edzőből álló professzionális csapat várja az érdeklődőket júliustól. A városi futásoktól az edzőtermi tréningekig többféle edzéssel is találkozhatunk majd, így mindenki megtalálja a számára tökéletes mozgásformát, a lehető legnagyobb kényelem érdekében pedig zuhanyzók és öltözőszekrények is várják a sportolókat. Az adidas Runners csapatok fő küldetése a közösségek összekovácsolása, ezért minden RUNBASE-ben kialakításra kerül egy chill, avagy pihenőzóna, ahol a futók együtt pihenhetik ki a tréningek fáradalmait, vagy épp megbesz& eacute;lhetik a következő közös mozgást. Az edzések és a különböző foglalkozások teljesen ingyenesek, az érdeklődők a Runtastic alkalmazásban és az adidas Runners weboldalán tudnak időpontot foglalni.

„A RUNBASE Budapest megnyitása hatalmas mérföldkő az adidas Runners Budapest és a város futóinak életében. A központ nemcsak egyre bővülő csapatunk, de a mozgás minden szerelmesének otthona lesz. Az adidas RUNBASE-ek a világ számos nagyvárosában arattak már elsöprő sikert, és biztos vagyok benne, hogy itt, Budapesten is rengeteg élményekkel teli pillanatot nyújt majd a futó- és sportközösségeknek” – mondta el a megnyitón Debreczeni Dóra, az adidas Runners Budapest csapatkapitánya.

The post Megnyitotta kapuit a budapesti adidas RUNBASE appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .