Megvan a Frankfurt létszámfeletti támadójának új csapata – sajtóhír

Megbízható sajtóinformációk szerint eldőlt az Eintracht Frankfurt kolumbiai csatárának további sorsa…

(Photo by Joachim Bywaletz/DeFodi Images via Getty Images)

César Luis Merlo információi értelmében az Eintracht Frankfurt létszámfeletti támadója, Rafael Santos Borré visszatér Dél-Amerikába, ugyanis a szükséges orvosi vizsgálatok elvégzése után hároméves szerződést fog kötni a brazil Internacional csapatával.

A 28 éves kolumbiai válogatott csatár 2021 nyarán szerződött a német csapathoz, amely színeiben az első idényében 12, a másodikban viszont már csak három gólt szerzett. Borrét így az aktuális idényre a Werder Bremenhez irányították kölcsönben, ahol a szezon első felében 13 meccsen négy gólt szerzett, ám visszavágyott Dél-Amerikába, az Eintracht vezetősége pedig nem gördított akadályt a távozása elé.

Borré az európai kitérőt megelőzően 2017 és 2021 között 149 mérkőzésen 56 találatot termelt az argentin River Plate színeiben. Az elmúlt napokban beszámolói szerint korábbi csapata ugyancsak erőfeszítéseket tett a megszerzésére, azonban gazdaságilag képtelenek voltak felvenni a versenyt a Porto Alegre-i klub ajánlatával.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A Megvan a Frankfurt létszámfeletti támadójának új csapata – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.