MLS: megkaphatja első edzői állását a felnőttek között a korábbi Arsenal-kiválóság! – sajtóhír

Egybehangzó lapértesülések szerint az észak-amerikai profi labdarúgó-ligában (MLS) szereplő Colorado Rapidsnél kaphatja meg első vezetőedzői állását a profi felnőtt futballban Jack Wilshere.

A karrierjét több mint ígéretesen kezdő, aztán számos külső tényező – például a sok sérülés – okán 30 évesen a játéktól visszavonuló Jack Wilshere, 2022 nyarán szinte azonnal edzőnek állt, szeretett klubjánál, az Arsenalnál, ahol az U18-as csapat menedzsere.

A The Athletic című lap elismert futball-szakírója, David Ornstein szerint a korábbi 34-szeres angol válogatott középpályás edzői karrierje komoly lökést kaphat, hiszen úgy tudni, az MLS-ben szereplő Colorado Rapids szerződtetné.

Ahogyan David Orntsein is értesült, a Colorado már felvette a kapcsolatot Wilshere-rel, ráadásul az amerikaiak engedélyt kértek az Arsenaltól, hogy hivatalos formában is tárgyalhassanak az “ágyúsok” alkalmazottjával.

A hírek szerint az egyeztetések jelenleg is zajlanak, így nem nehéz elképzelni, hogy akár megállapodás is születik majd a tárgyalások végén…

fociclub