PL: a Villarreal kulcsjátékosát szemelte ki az Aston Villa! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa együttese a nyár folyamán leigazolná a Villarreal középpályását, Álex Baenát.

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

A legfrissebb spanyol és angol sajtóértesülések szerint komoly kérői lesznek a nyár folyamán a Villarreal játékosának, Álex Baenának. A középpályás ugyanis kiváló szezont fut a spanyol csapatban, ahol 41 mérkőzés alatt 21 találatban vállalt szerepet 5 gól és 16 gólpassz formájában. A beszámolók alapján Baena több topcsapat figyelmét is felkeltette, a La Ligán belül például a Barcelonáét. A katalán sztárcsapat számára azonban szinte biztosra vehető, hogy nem elérhető Baena, mivel a 22 éves játékos szerződésében egy 60 millió eurós kivásárlási ár szerepel, amit a Barca jelenleg nem tud megengedni magának. Ennek fényében a sajtó úgy tudja, hogy sokkal inkább az angol csapatok lehetnek előnyben, és a hírek szerint lenne is Baena iránt érdeklődő az Aston Villa csapatának személyében. A források alapján a birminghami gárda kész lenne kifizetni a középpályás szerződésében szereplő kivásárlási árat, ráadásul megkönnyítheti az üzlet megvalósulását Unai Emery személye is, akinek a keze alatt Baena debütált a Villarrealban.

Álex Baena a Villarreal színeiben eddig 111 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 19 gólig és 28 gólpasszig jutott. Szerződése 2028 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 25 millió euróra becsüli a transfermarkt.

fociclub

A PL: a Villarreal kulcsjátékosát szemelte ki az Aston Villa! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.