PL: ismét kölcsönadta portugál középpályását a Liverpool! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy a szezon második felére kölcsönadta Fábio Carvalhót a másodosztályú Hull City csapatának.

(Photo by Maja Hitij/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images)

Igaznak bizonyultak a korábbi beszámolók, melyek szerint a szezon második felére a Liverpool együttese ismét kölcsön fogja adni Fábio Carvalhót. A portugál játékos a szezon első felét az RB Leipzignél töltötte, ám a német gárdánál a reméltnél jóval kevesebb lehetőséghez jutott, 15 meccsen mindössze 360 percet tölthetett a pályán. Nem meglepő módon a “Vörösök” így úgy döntöttek, hogy nem tartják ott őt a szezon második felére is, helyette felbontották a Leipziggel kötött kölcsönszerződést, és új állomáshelyet kerestek a középpályásnak. A hírek szerint két angol másodosztályú gárda, a Hull City és a Southampton szerette volna a soraiban tudni a 21 éves futballistát, és végül az előbbi lett a befutó. A Liverpool ugyanis a mai nap folyamán hivatalos oldalán közölte a hírt, miszerint Carvalho május 31-ig a Hull Cityt fogja erősíteni.

Fábio Carvalho 2022 nyarán 5,9 millió euró ellenében került a Liverpool csapatához a Fulhamtől. A klub mezét azóta 21 alkalommal ölthette magára, ez idő alatt pedig 3 gólt jegyzett.

fociclub

A PL: ismét kölcsönadta portugál középpályását a Liverpool! – Hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.