PL: német klubhoz került kölcsönbe a Manchester United mellőzött középpályása! – hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United hivatalos honlapján számolt be arról, hogy Donny van de Beek az Eintracht Frankfurthoz került kölcsönbe…

(Photo by James Gill – Danehouse/Getty Images)

Az Eintracht Frankfurt vette kölcsön a 2023/2024-es szezon második felére Donny van de Beek játékjogát – tudatta hivatalos csatornáin keresztül a transzfert a német klub. A megállapodás egyébként magába foglal egy vételi opciót is, így a holland középpályás adott esetben végleg távozhat a Manchester United kötelékéből. 

Donny van de Beeket 2020 nyarán az Ajax Amszterdamtól igazolta le a Manchester United 39 millió euró ellenében. Nagy elvárásokkal szerződtette az angol csapat a holland középpályást, aki igazán komoly bizonyítási lehetőséget sosem kapott. Erik ten Hag érkezésével sokan azt sejtették, talán változik a helyzete, mivel korábban már dolgoztak együtt az Ajaxban. Ez végül nem így történt, az aktuális idényben mindössze 2 tétmérkőzésen jutott szóhoz. 

fociclub

A PL: német klubhoz került kölcsönbe a Manchester United mellőzött középpályása! – hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.