Premier League: Jesse Lingard visszatérhet az angol bajnokságba! – sajtóhír

Angol lapértesülések szerint nem lenne meglepetés Jesse Lingard visszatérése a Premier League-be, a Manchester United saját nevelésű játékosát ugyanis a hírek szerint az Everton szerződtetné, első körben rövid távon.

Az MU-tól 2022 nyarán az akkor újonc Nottingham Forest együtteséhez távozó, ott azonban csupán egy szezont eltöltő Lingard jelenleg szabadon igazolható játékos, aki a visszatérésre készül.

A korábbi 32-szeres angol válogatott támadó kapcsán sokáig arról lehetett olvasni, hogy a honfitárs Steven Gerrard-ot követheti Szaúd-Arábiába, az Al-Ettifaq együtteséhez, azonban szépen elcsitultak az erről szóló híresztelések.

Az angol sportsajtóban megjelentek szerint Lingard könnyen megeshet, hogy újra a Premier League-ben futballozhat, ugyanis Sean Dyche menedzser kérésére az Evertonhoz kerülhet.

A talkSport beszámolója szerint például a liverpooliak első körben egy fél éves, nyárig szóló szerződést kötnének a Premier League-ben eddig 182 alkalommal pályára lépő Lingarddal, akinek a sorsáról nagyban a pályán nyújtott teljesítményének a függvényében döntenének.

Lingard tapasztalatával, és képességeivel sokat segíthetne az Evertonnak – már csak az a kérdés, hogy a motivációja milyen mértékű ehhez!?

fociclub

A Premier League: Jesse Lingard visszatérhet az angol bajnokságba! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.