Régi helyszín, frissített célok

Cservenka Róbert egy kisebb kitérő után hazatért és újra Pécsen készül. A célok természetesen nem változtak, amihez minden segítséget és támogatást meg is kap régi-új klubjától a PVSK-tól.

Cservenka Róbert a tavalyi Bocskai István Ökölvívó Emlékversenyen robbant be a köztudatba teljesítményével. Ezután azonban nem jöttek be teljesen a számításai. A 2018-as szezonban sok dolog történt a 19 éves ökölvívóval.

“Kint voltam Kazahsztánban egy versenyen. Ott sikerült nyernem 3 hazai ellenféllel szemben. Vissza igazoltam a PVSK-ba. A döntésem a család miatt volt. Minden téren jobban érzem magam itthon. Sokkal több energiát érzek magamban így, hogy haza költöztem.”– kezdte a pécsi ökölvívó.

Az országos bajnokságnak nagy tervekkel vágott neki, de végül a decemberi esemény hideg zuhanyként érte.

“Az országos bajnokság nagyon nagy csalódás volt számomra de ezt úgy érzem csak magamnak köszönhetem Döntőbe jutásnál kaptam ki egy oda vissza szoros meccsen. De úgy érzem ez pont kellett nekem, hogy tisztán lássam a dolgokat.”

A szerdán kezdődő 63. Bocskai István Ökölvívó Emlékversenyen szeretné újra a legjobb formáját mutatni és visszatérni arra az útra, amin már egyszer elindult.

“Állok a kihívások elé. Én a legjobbakkal szeretném megmérettetni magam. Mindent bele fogok adni. Természetesen szeretnék döntőzni. Ezzel nem az ellenfeleimet becsülöm le, csak szeretnék újra bizonyítani és a lehető legjobb formámat hozni. Mindent bele adok, amit csak tudok.”– zárta gondolatait Cservenka Róbert.

A Bocskai István Ökölvívó Emlékversenyt szerdától rendezik Debrecenben, ahol 29 nemzet száll harcba a bajnoki címekért. A szezon első nagyobb nemzetközi eseményén mindenki szeretné megmutatni, hogy mi is várható tőle idén. Cservenka Róbert Alvics Gyula vezetésével mi mást is tűzhetne ki célul, mint egy szakmailag kifogástalan és színvonalas tornán a lehető legjobban teljesíteni.

The post Régi helyszín, frissített célok appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .