Serie A: a Lilletől igazolt középhátvédet a Juventus! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették a Lille csapatától a középhátvéd Tiago Djalót.

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

Hosszú ideje pletykáltak arról, hogy Tiago Djaló a Serie A-ban fogja folytatni a pályafutását. A Lille védőjéért ugyanis az Inter és a Juventus gárdája harcolt egymással az elmúlt hónapokban, de végül a torinói gárda lett a befutó. A Juve ugyanis a mai nap folyamán hivatalos közleményben bejelentette, hogy szerződtették a 23 éves játékost. A portugál védőért csupán 3,6 millió eurót fog fizetni három részletben az olasz gárda, miután Djalónak az idény végén lejárt volna a szerződése a Lillenél, de ez az összeg különböző bónuszok teljesülése esetén még további 3,1 millió euróval emelkedhet. A védelem szinte minden posztján bevethető játékos 2026 nyaráig szóló szerződést írt alá új csapatánál, de a Juve a kontraktusba foglalt egy plusz két évre szóló hosszabbítási opciót is. Djaló számára nem lesz teljesen ismeretlen az olasz közeg, hiszen még 2019-ben fél évet eltöltött az AC Milan U19-es csapatában, ahonnan később a Lille szerződtette őt.

Tiago Djaló a Lille színeiben minden sorozatot figyelembe véve 102 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólig és 2 gólpasszig jutott. Új csapatánál a 33-as számú mezt fogja viselni.

fociclub

A Serie A: a Lilletől igazolt középhátvédet a Juventus! – Hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.